Christian Gunnarsson-Ask

Christian Gunnarsson-Ask

Staffanstorp, Lund

christian@askfastighetsformedling.se

0709 – 80 30 50

Som den ”Staffanstorpare” jag är sedan 23 år tillbaka, älskar jag mitt yrke och min by. Jag har som mål att tillgodose alla behov som kan uppstå under en bostadsaffär så att det blir så bra som möjligt för alla inblandade parter. Välkommen att kontakta mig eller mina kollegor för en lyckad bostadsaffär!

Roland Klarr

Roland Klarr

Malmö

roland@askfastighetsformedling.se

0709 -10 19 26

Med min byggtekniska bakgrund och 20 års erfarenhet av mäklaryrket, både som anställd och i egen regi, kan ni känna stor trygghet i ert livs kanske största affär. Med min breda kunskap förmedlar jag både bostadsrätter, villor och även mindre gårdar där ni får stor nytta av mina år som hovslagare. Jag kommer lägga stor vikt vid att bygga goda relationer med dig som kund, där tillgänglighet, förtroende och ärlighet är viktiga grundstenar. Vårt mål skall vara att nå bästa möjliga slutpris så att en bra grund skapas för ert fortsatta boende.

Ni är alltid hjärtligt välkomna att höra av er för ett möte där vi diskuterar just er boendesituation!

Christel Lundgren

Christel Lundgren

Staffanstorp

christel@askfastighetsformedling.se

0709 – 71 06 25

Jag har 16 års erfarenhet som mäklarassistent och som person är jag noggrann, pedantisk, energisk och har alltid nära till skratt. Jag finns tillgänglig på kontoret i Staffanstorp, eller via telefonen, och hjälper våra bostadskunder till rätta med det mesta!

Kontakta oss