Christian Gunnarsson-Ask

Christian Gunnarsson-Ask

Staffanstorp, Malmö

christian@askfastighetsformedling.se

0709 – 80 30 50

Som den ”Staffanstorpare” jag är sedan 19 år tillbaka, älskar jag mitt yrke och min by. Jag har som mål att tillgodose alla behov som kan uppstå under en bostadsaffär så att det blir så bra som möjligt för alla inblandade parter. Välkommen att kontakta mig eller mina kollegor för en lyckad bostadsaffär!

Roland Klarr

Roland Klarr

Dalby, Veberöd, Sjöbo, Malmö

roland@askfastighetsformedling.se
0709 -10 19 26

Med min byggtekniska bakgrund och 14 års erfarenhet av mäklaryrket, både som anställd och i egen regi, kan ni känna stor trygghet i ert livs kanske största affär. Med min breda kunskap förmedlar jag både bostadsrätter, villor och även mindre gårdar där ni får stor nytta av mina år som hovslagare. Jag kommer lägga stor vikt vid att bygga goda relationer med dig som kund, där tillgänglighet, förtroende och ärlighet är viktiga grundstenar. Vårt mål skall vara att nå bästa möjliga slutpris så att en bra grund skapas för ert fortsatta boende.
Ni är alltid hjärtligt välkomna att höra av er för ett möte där vi diskuterar just er boendesituation!

Carsten Nilsson

Carsten Nilsson

Skurup

carsten@askfastighetsformedling.se
0709 – 80 72 84

Jag har varit mäklaryrket troget i snart 30 år och alltid bott i Skurups kommun, därför finns ett stort  kontaktnät. Organiserat och strukturerat är några av ledorden då jag jobbar. Tveka inta att kontakta mig för en villkorslös pratstund om just Er bostadsaffär!

Christel Lundgren

Christel Lundgren

Skurup

christel@askfastighetsformedling.se
0709 – 71 06 25

Med ca 40 år som boende och 10 som mäklarassistent kan jag Skurups kommun utantill. Som person är jag noggrann, pedantisk, energisk och har alltid nära till skratt. Jag finns tillgänglig på kontoret i Skurup, eller via telefonen, och hjälper våra bostadskunder till rätta med det mesta!

Kontakta oss